Life science

  Ben je een bedrijf actief
  in Life Sciences & Health?

  Ontdek de mogelijkheden in GSBC!

  Meld je aan en blijf op de hoogte

  Waar werken, innoveren en recreëren elkaar ontmoeten

  Een werklocatie nieuwe stijl met een unieke uitstraling. Groen en innovatief. Bedrijvig en levendig. Ontdek wat Green Square Business Campus te bieden heeft.

  Ondernemend, veelzijdig, duurzaam, gezond en levendig

  Bekijk hier het complete masterplan van GSBC

  Green Square Business Campus krijgt het ideale vestigingsklimaat. Een levendige plek waar lokale en internationale ondernemers, start-ups, bedrijven én bezoekers alle ruimte krijgen om te werken, te ontspannen en te verblijven.

  Een hoogwaardige en bruisende werklocatie in het hart van Metropoolregio Amsterdam. De vijf kernwaarden ‘ondernemend’, ‘veelzijdig’, ‘duurzaam’, ‘gezond’ en ‘levendig’ komen samen in de gebiedsontwikkeling van Green Square Business Campus. Van parkachtige buitenruimtes tot sport- en ontspanningsmogelijkheden. Van state-of-the-art logistiek bedrijfsgebouw tot aantrekkelijke horeca. Dit is de ideale vestigingsplaats.

  GSBC heeft een hoge duurzaamheidsambitie. Het is een circulaire gebiedsontwikkeling waarin rekening wordt gehouden met aspecten als klimaatadaptie, fossielvrij bouwen, biodiversiteit en duurzame mobiliteit. Groene gevels en klimaatdaken sieren de gebouwen. Ondernemers worden onderdeel van een duurzame, gezonde en levendige community. Een ommetje maken over de groene campus is onderdeel van het aangename werkklimaat. De overgangen tussen binnen en buiten vervagen, waardoor er een schone, veilige en plezierige openbare inrichting ontstaat.

  "Het onderscheidende karakter van dit gebied maakt het tot een veelzijdige & dynamische omgeving waarin je graag met elkaar werkt, leert, sport en verblijft."

  0103

  Een groen gebieds-concept gericht op samenhang en synergie

  Green Square Business Campus wordt een thuisbasis voor drie verschillende product-marktcombinaties: maakindustrie, duurzame logistiek en voorzieningen & diensten. Samen geven ze de locatie een dynamisch en veelzijdig karakter.

  Onverwacht gevarieerd
  Door onder andere horeca-, verblijfs- en sportvoorzieningen in het plan op te nemen, spreekt het gebied ook omwonenden in de directe en indirecte omgeving aan. Met een permanente bedrijvigheid als resultaat.

  De eerste projecten binnen Green Square Business Campus worden al gerealiseerd. Diverse andere initiatieven zijn in ontwikkeling. Benieuwd naar alle ontwikkelingen binnen GSBC? Bekijk hier de interactieve plankaart!

  Groen is overal aanwezig en maakt Green Square Business Campus tot een visitekaartje voor Aalsmeer.

  Wil je meer weten over Green Square Business Campus?

  Laat het ons weten via het contactformulier
  2024 All Rights ReservedPrivacyverklaring
  Branding & realization by MASC Company