Life science

Ben je een bedrijf actief
in Life Sciences & Health?

Ontdek de mogelijkheden in GSBC!

Meld je aan en blijf op de hoogte

De wereld binnen handbereik

Verweven in een groene omgeving, in het hart van Metropoolregio Amsterdam. Green Square Business Campus wordt een centraal gelegen plek om te werken, te leren, te ontmoeten, te overnachten & te recreëren.

Uitstekend bereikbaar vanuit ieder perspectief. Zowel nationaal als internationaal.

GSBC is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Green Park Aalsmeer. Gelegen aan de N201-afslag Middenweg op steenworp afstand van Schiphol.

Lokaal
GSBC ligt in het hart van ondernemend Aalsmeer, omringd door andere lokale ondernemers actief in de sierteelt, bloemverwerkende industrie, groothandels en toeleveranciers. Denk hierbij aan PTMD, Celieplant, Duif International, Marginpar, Pottery Pots, Bloominess, Bosman van Zaal, Decowraps, Borgesius e.a. In de naastgelegen Oranjewijk vind je tevens een uitgebreid aanbod aan dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, een apotheek en drogisterij.

Nationaal wordt regionaal
Green Square Business Campus ligt in het hart van ondernemend Aalsmeer op slechts 5 minuten afstand van bloemenveiling Royal FloraHolland. Luchthaven Amsterdam-Schiphol ligt op slechts 10 minuten afstand en binnen 20 minuten sta je in het centrum van Amsterdam.

Internationaal
Landen op luchthaven Schiphol geeft een geweldig beeld van het Hollands polderlandschap. Vanuit het vliegtuig zie je de contouren van Green Square Business Campus. Direct naast het bloemenveiling terrein, te midden van het grote bedrijvenpark Green Park Aalsmeer.

Bekijk hier de interactieve plankaart!

 

Van tuinderdorp naar centrale, groene plek,
in Metropoolregio Amsterdam.

Bekijk hier de exacte locatie en route

Deze locatie biedt uitgesproken mogelijkheden voor een rijke mix van bedrijven en activiteiten, die de kracht van het gebied zowel benutten als versterken.

Het vele groen op GSBC heeft een dubbele functie. Het verbetert zowel de klimaatbestendigheid als de verblijfskwaliteit.

Wil je meer weten over Green Square Business Campus?

Laat het ons weten via het contactformulier
2024 All Rights ReservedPrivacyverklaring
Branding & realization by MASC Company