Life science

Ben je een bedrijf actief
in Life Sciences & Health?

Ontdek de mogelijkheden in GSBC!

Meld je aan en blijf op de hoogte

Meet

Van coffeebar tot brewpub: Green Square Business Campus biedt een uitzonderlijk aanbod van horecagelegenheden. Ideaal om af te spreken vóór, tijdens of na werktijd, wat de plek ook voor omwonenden aantrekkelijk maakt.

Dit wordt straks dé plek voor ontmoetingen en interactie in Aalsmeer

De levendigheid in Green Square Business Campus is te danken aan het veelzijdige aanbod van sfeervolle ontmoetingspunten, zoals gezellige koffietentjes, goede restaurants en groene openbare ruimtes.

Centraal in het plangebied ligt De Strip: straks de Hotspot en het vitale hart van GSBC. De Strip kenmerkt zich door sfeervolle openbare ruimtes met een verscheidenheid aan horecagelegenheden. Transparante gebouwplinten zorgen ervoor dat de voorzieningen in de gebouwen naadloos aansluiten op het gebied. Het maakt het tot de aangewezen locatie om ‘s ochtends voor je werk een kop koffie te halen, ‘s middags te genieten van een broodje op het terras en ’s avonds te dineren met je collega’s of vrienden.

Bruisend, ook buiten kantooruren
Werktijden zijn tegenwoordig niet meer gebonden aan een negen-tot-vijf-cultuur. GSBC speelt hierop in met dag-, avond- en weekendhoreca. Dat maakt GSBC niet alleen aantrekkelijk voor Aalsmeerders, maar De Strip is ook de ideale ontmoetingsplek voor zakelijke relaties.

De plek om elkaar te ontmoeten, zowel zakelijk als privé. Voor, tijdens en na het werk.

De levendige sfeer maakt De Strip straks tot de aangewezen plek voor evenementen, een lekkere lunch of een drankje na het werk.

Wil je meer weten over Green Square Business Campus?

Laat het ons weten via het contactformulier
2023 All Rights ReservedPrivacyverklaring
Branding & realization by MASC Company