Life science

Ben je een bedrijf actief
in Life Sciences & Health?

Ontdek de mogelijkheden in GSBC!

Meld je aan en blijf op de hoogte

Learn

Van research tot experience center: Green Square Business Campus stimuleert vooruitgang en innovaties met verschillende state-of-the-art faciliteiten om kennis te delen, op te doen en in de praktijk te brengen.

Kennis & Innovatie krijgt hier een brede definitie

Naast werk wordt er straks in Green Square Business Campus ook aandacht gegeven aan het vergroten van kennis en innovatie. GSBC is een community van verschillende soorten bedrijven, bezoekers en gebruikers. Bij die inclusieve vorm van ondernemerschap past ook een leven lang leren, van en met elkaar.

Onderwijs, kennisdeling en ontwikkeling
Kennis & Innovatie krijgt binnen Green Square Business Campus een brede definitie. Wij richten ons daarmee op organisaties die zich bezighouden met onderwijs, educatie en kennisdeling, maar ook op bedrijven die nieuwe technologieën, technieken en materialen ontwikkelen. Dit kan in de sierteeltsector zijn, maar hoeft natuurlijk niet.

Een inspirerende omgeving waarin je graag met elkaar werkt én van elkaar leert

Ondernemers en bedrijven staan hier open voor samenwerking en innovatie, zodat ze zich in alle opzichten kunnen ontwikkelen.

Ruimte aan De Strip

GSBC moedigt ontwikkeling aan in de vorm van een ‘Kennis & Innovatie’-centrum, educatie- en praktijkruimten en het faciliteren van kennisuitwisseling tussen (volwassen) bedrijven en start-ups. Hiervoor wordt ruimte gereserveerd aan De Strip, waar flexibele kantoorunits makkelijk aan te passen zijn aan de behoefte van de gebruikers. Maar mogelijk ook in de zone achter de Strip wordt ruimte gecreëerd om kennis te vergroten.

Bedrijven gericht op kennisoverdracht en innovatie zijn welkom aan De Strip, maar ook in de zone daarachter.

Wil je meer weten over Green Square Business Campus?

Laat het ons weten via het contactformulier
2024 All Rights ReservedPrivacyverklaring
Branding & realization by MASC Company