Life science

Ben je een bedrijf actief
in Life Sciences & Health?

Ontdek de mogelijkheden in GSBC!

Meld je aan en blijf op de hoogte

Work

Van start-up tot scale-up: Green Square Business Campus biedt ondernemers en bedrijven een buitengewone kans om hun activiteiten te ontplooien. Lokaal, regionaal, nationaal en internationaal.

Word onderdeel van een uniek zakelijk ecosysteem

Green Square Business Campus is een ongekend veelzijdige en vitale locatie voor bedrijven die actief zijn in Life Sciences & Health, Duurzame Logistiek en Voorzieningen & Diensten.

Ondernemers krijgen binnen GSBC de ruimte om hun werk en activiteiten te ontplooien. Daarbij zijn samenwerking en innovatie belangrijke pijlers. Zo ontstaat er een gemengd gebied waar bedrijven in verschillende stadia van hun ontwikkeling zich kunnen vestigen.

Life Sciences & Health
Met een centrale ligging in een kennisintensieve regio is GSBC zeer geschikt voor LS&H scale-ups in met groeiambities. Zij kunnen in een aantrekkelijke omgeving terecht voor flexibele productie, test- en opslagfaciliteiten, laboratorium- en kantoorruimte. Ondernemers op GSBC maken onder andere gebruik van gedeelde voorzieningen en logistieke services.

Green Square Business Campus is duurzaam ondernemen in het groene hart van Nederland

Slimme logistiek in een groene en gezonde omgeving

Duurzame logistiek

De duurzame logistieke hallen bieden ruimte aan zowel kleine als grote gebruikers. Van Aalsmeerse bedrijven tot nationale en/of internationale partijen. Deze logistieke ruimtes worden duurzaam en natuurinclusief ontwikkeld met aandacht voor de omgeving. Zo sluiten deze gebouwen naadloos aan op het gebied, terwijl de totale gebiedsontwikkeling grootse ambities toelaat.

Op dit moment zijn Logistics I en IV opgeleverd. Bekijk hier de laatste status van de projecten.

De interessante mix van start-up tot scale-up creëert een bruisend ecosysteem

Voorzieningen & Diensten
Direct aan de Middenweg in het hart van GSBC ligt De Strip met een gevarieerd aanbod aan voorzieningen en diensten. Zo kunnen ondernemers in de horeca, retail, sport en wellness sector zich vestigen in de Hotspot van Green Square Business Campus. Denk bijvoorbeeld aan een koffie-to-go-zaak of een winkel met streekproducten. De kantoorzone is efficiënt en flexibel opgezet zodat vraag en aanbod relatief snel en eenvoudig op elkaar af te stemmen zijn. Ideaal voor ondernemers die hier een bruisend ecosysteem aantreffen waarbinnen ze kunnen ondernemen.

Vanwege de centrale ligging en in het zicht van de N201, fungeert De Strip als de trekpleister van het gebied. Om die reden wordt er ook extra aandacht besteed aan de openbare ruimte. GSBC is straks een gebied waar men graag naartoe gaat en nog langer wil blijven!

Wil je meer weten over Green Square Business Campus?

Laat het ons weten via het contactformulier
2024 All Rights ReservedPrivacyverklaring
Branding & realization by MASC Company