Life science

Ben je een bedrijf actief
in Life Sciences & Health?

Ontdek de mogelijkheden in GSBC!

Meld je aan en blijf op de hoogte

Relax

Van intensief sporten tot een ontspannende wandeling in de natuur: in Green Square Business Campus is er ruimte om bij te komen van de hectiek van de dag.

Op alle tijdstippen van de dag zie je hier mensen wandelen, fitnessen, sporten & relaxen

Van complexe businessdeal naar stoom afblazen in de sportschool. Green Square Business Campus bruist van het leven! Green Square Business Campus biedt straks een ongekend aanbod van sport- en ontspanningsvoorzieningen, wat de plek ook voor omwonenden aantrekkelijk maakt.

Door de bebouwing slim te positioneren, ontstaat er een aangename openbare ruimte. Met wandel-, fiets- en hardlooproutes die aansluiten op het naastgelegen Zwanenwater en het Jac. Stammespark: een speciaal aangelegd sport- en wandelgebied.

Qua ontspanning
kun je hier letterlijk
en figuurlijk
alle kanten op

Green Square Business Campus brengt mensen in beweging

Uitnodiging om te bewegen

Green Square Business Campus nodigt je uit om te bewegen. Naast het groene en ruime buitengebied biedt het project straks tal van sportieve voorzieningen zoals een gym, een klimmuur en tennis-, padel en/of squashbanen. Het buitenterrein van `De Bloemhof’ wordt getransformeerd tot een sport- en speelplein. De nieuwe openbaar toegankelijke sportvelden voor onder andere beachvolleybal, basketbal, fitnesstoestellen en een buitenterras, bieden ruimte voor sporten en sportieve ontmoetingen. Deze faciliteiten bieden niet alleen een uitlaatklep voor de mensen die werken in het gebied. Ook omwonenden vinden hier een passende manier om te ontspannen en/of te ontladen.

Een gezonde plek

Naast beweging en een gezonde omgeving, biedt GSBC ook tal van (commercieel) medische voorzieningen. Zo is er o.a. ruimte voor een tandheelkundepraktijk. Ook (sport)fysiotherapie is hier te verkrijgen en natuurlijk zijn er ook wellness voorzieningen te vinden.

Van pilates tot padel: Green Square Business Campus biedt alle ruimte om te ontspannen.

Wil je meer weten over Green Square Business Campus?

Laat het ons weten via het contactformulier
2024 All Rights ReservedPrivacyverklaring
Branding & realization by MASC Company