Life science

Ben je een bedrijf actief
in Life Sciences & Health?

Ontdek de mogelijkheden in GSBC!

Meld je aan en blijf op de hoogte

Stay

Van korte trip tot uitgebreid verblijf. Green Square Business Campus biedt reizigers en bezoekers straks alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf.

Een handige én heerlijke plek om te verblijven

Het hotel wordt de plek waar internationale werknemers en gasten van bedrijven in Aalsmeer voor kortere of langere tijd kunnen worden gehuisvest. Het nieuwe 500 kamers tellende hotel, ontworpen met een knipoog naar het voormalige kassengebied, is beeldbepalend voor dit deel van Green Square Business Campus. De vele gasten van het hotel zullen de oversteek naar De Strip maken vanwege werk gerelateerde en ontspanningsactiviteiten. De grand opening staat gepland voor 2025.

Het hotel, aan de zuidzijde van de Middenweg, vormt niet alleen visueel een belangrijk onderdeel van GSBC. Het levert ook een grote bijdrage aan de levendigheid van het gebied. De vele gasten van het hotel zullen tenslotte voor en na hun vergaderingen willen ontspannen en daarom de oversteek naar De Strip maken, waar ze een rijk en divers aanbod van horecagelegenheden en sportfaciliteiten vinden.

Het nieuwe hotel
geeft de dynamiek
binnen het gebied
een extra impuls

Bij deze bijzondere werklocatie horen natuurlijk uitmuntende vergader- en verblijfsfaciliteiten

Ideaal gesitueerd

De centrale ligging van GSBC, dichtbij Schiphol, middenin Metropoolregio Amsterdam, biedt het hotel en daarmee haar gasten per definitie al een groot voordeel. Maar ook binnen het gebied biedt de ligging van het hotel vele voordelen. Zo ligt direct tegenover de entree van het hotel een groen en kleinschalig voorpleintje. Ideaal voor hotelgasten en bezoekers om te acclimatiseren na een lange (vlieg)reis, of om even bij te praten. Binnen een paar minuten lopen zijn ze op De Strip, waar ze kunnen dineren, sporten en ontspannen. En voor de gasten die met de auto zijn: het parkeren is uitstekend geregeld in de vorm van de goed bereikbare grootschalige parkeervoorziening.

Tweede hotel in de planning

Voor de inrichting van De Strip staan nog de bouw van een tweede hotel en een short stay-complex gepland; het zal het verblijfsklimaat en daarmee de aantrekkelijkheid van het gebied extra ondersteunen. Al deze voorzieningen maken Green Square Business Campus tot een plek waar hotelgasten en bezoekers graag verblijven, en als het even kan, terugkomen.

Wil je meer weten over Green Square Business Campus?

Laat het ons weten via het contactformulier
2024 All Rights ReservedPrivacyverklaring
Branding & realization by MASC Company