Life science

  Ben je een bedrijf actief
  in Life Sciences & Health?

  Ontdek de mogelijkheden in GSBC!

  Meld je aan en blijf op de hoogte

  DCD verkoopt warehouse aan Necron met B+L en Jas Forwarding als huurders

  Op 13 juni is op de Provada de turnkey koopovereenkomst voor Green Square Logistics II/III getekend door Dutch City Development (DCD) en Necron Group.

  Dutch City Development verkoopt warehouse aan Necron Group met Bausch + Lomb en Jas Forwarding als huurders

  DIEMEN, 14 juni 2023

  Op 13 juni is op de Provada de turnkey koopovereenkomst voor Green Square Logistics II/III getekend door Dutch City Development (DCD) en Necron Group. Daarnaast is de aannemingsovereenkomst met Aan de Stegge Twello getekend. Een gloednieuw duurzaam warehouse met kantoren van ruim 38.000 m² op Green Square Business Campus in Aalsmeer. DCD en Necron verwelkomen met genoegen huurders Bausch + Lomb en Jas Forwarding.

  De keuze van Bausch + Lomb en Jas Forwarding om zich op Green Square Business Campus te vestigen, onderstreept de aantrekkingskracht van deze locatie voor vooraanstaande bedrijven in (logistieke) Life Sciences & Health. Bausch + Lomb, een wereldwijde leider in de LS&H sector, zal gebruikmaken van de toekomstige voorzieningen van GSBC als mixed-use werklocatie. Jas Forwarding, een gerenommeerde logistieke dienstverlener, eveneens met scope op de pharma sector zal profiteren van de strategische ligging naast Schiphol en efficiënte logistieke mogelijkheden die het warehouse biedt.

  Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello zal begin juli met de bouwwerkzaamheden starten. De oplevering van het distributiecentrum staat gepland voor volgend jaar zomer.

  Hotspot voor Life Sciences & Health
  Green Square Logistics II/III maakt onderdeel uit van het grotere GSBC in Green Park Aalsmeer, gelegen in Metropoolregio Amsterdam. Gebiedsontwikkelaar DCD werkt nauw samen met Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling (GPAG) om het gebied van maar liefst 17 hectare uit te laten groeien tot de nieuwe plek in Green Park Aalsmeer om te werken, ondernemen, leren, overnachten en recreëren. GSBC ontwikkelt zich tot een innovatieve omgeving met straks state-of-the-art laboratoria, flexibele kantoorruimtes, productie-, test- en opslagfaciliteiten.

  Robèrt Verheijden, CEO van Dutch City Development: “We zijn verheugd om samen te werken met deze vooraanstaande bedrijven en Green Square Business Campus verder te ontwikkelen tot een dynamische hotspot voor Life Sciences & Health”.

  “Zoals bij al onze projecten zal ook Green Square Logistics II/III voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen en worden gecertificeerd met BREAAM Excellent”, aldus Gerard van Liempt, CEO van de Zwitserse Necron Group.

  0103
  v.l.n.r.: Marcel van Rensch, Robèrt Verheijden (DCD), Marco van der Laan (Aan de Stegge Twello), Bjørn Carlier, Ernst Sweens (Necron Group) en Stefan Govers (ASVB)
  Green Square Logistics II/III
  Green Square Logistics II/III

  Wil je meer weten over Green Square Business Campus?

  Laat het ons weten via het contactformulier
  2024 All Rights ReservedPrivacyverklaring
  Branding & realization by MASC Company