Life science

  Ben je een bedrijf actief
  in Life Sciences & Health?

  Ontdek de mogelijkheden in GSBC!

  Meld je aan en blijf op de hoogte

  Realisatie GSL II/III in Aalsmeer gestart

  Gebiedsontwikkelaar Dutch City Development (DCD) is afgelopen week gestart met de turnkey realisatie van het pand ‘Green Square III’ voor belegger Necron Group en de beide huurders Bausch + Lomb Netherlands (EMEA Headquarters) en JAS Forwarding Netherlands.

  Zij zullen zich samen vestigen in een nieuw en duurzaam bedrijfspand bestaande uit kantoren, bedrijfsruimten, productiefaciliteiten en distributieruimten met een totale omvang van 38.000 m2.
  Het pand zal worden gecertificeerd met het BREEAM label ‘Excellent’.
  De gebiedsontwikkeling Green Square Business Campus in Aalsmeer wordt de nieuwe hotspot voor bedrijven actief in Life Sciences & Health in de Metropool Regio Amsterdam.

  Wij wensen Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello veel succes met de bouw en kijken uit naar de oplevering volgend jaar zomer.

  Wij bedanken de overig betrokken partijen voor hun actieve bijdrage aan het ontwerp, de ontwikkeling en de realisatie van dit iconische project Necron Group, Aan de Stegge Twello, Gemeente Aalsmeer, Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling, AAA, BCI, Bausch + Lomb, JAS Forwarding, Sec.architecten, BolwerkWeekers, Klictet, Build2Live & DLVD Projects.

  0104
  Start bouw GSL II/III
  Start bouw GSL II/III
  Start bouw GSL II/III

  Wil je meer weten over Green Square Business Campus?

  Laat het ons weten via het contactformulier
  2024 All Rights ReservedPrivacyverklaring
  Branding & realization by MASC Company