Life science

Ben je een bedrijf actief
in Life Sciences & Health?

Ontdek de mogelijkheden in GSBC!

Meld je aan en blijf op de hoogte

Life Sciences & Health

Green Square Business Campus is straks dé ideale locatie voor bedrijven in Life Sciences & Health.

The next step in Added Value voor Life Sciences & Health

Gelegen op korte afstand van meerdere zeer hoogwaardige life sciences & health kenniscentra en bedrijven in Nederland is Green Square Business Campus dé ideale locatie voor bedrijven actief in Life Sciences & Health.

Of je nu een scale-up, een groeiend of een al gevestigd bedrijf bent, GSBC biedt de perfecte omgeving om jouw bedrijf optimaal te laten functioneren. Een hoogwaardige en duurzame campus met tal van faciliteiten in een aantrekkelijke groene setting. Hier ontmoet je buren met wie je kennis uitwisselt en samenwerkt. Gelegen in de Metropoolregio Amsterdam en om de hoek van Schiphol, profiteer je hier bovendien van een strategische positie in het hart van internationale bedrijvigheid.

Ondernemend, veelzijdig
en flexibel

Ook ondernemen in GSBC?

Ontdek zelf waarom GSBC jouw volgende stap is naar innovatie, samenwerking en succes. Waarom kiezen voor GSBC?

  • Productie-, test- en opslagfaciliteiten
  • Laboratoriumruimtes
  • Flexibele kantoorruimtes
  • Logistieke services
  • Vergaderfaciliteiten
  • Diverse ondersteunende diensten
  • Multi-tenant

Life science is a good investment in the future

Partijen die al kozen voor GSBC:

Bausch + Lomb

Een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van ooggezondheid. Bausch + Lomb is een van de bekendste en meest gerespecteerde merken in de gezondheidszorg ter wereld. Het Amsterdam Logistics Center van Bausch + Lomb (ALC) is een belangrijk knooppunt voor de Europese activiteiten van het bedrijf. Dankzij de ligging in het hart van Europa, is het ALC goed gepositioneerd om klanten in de hele regio te bedienen. Zo behoudt Bausch + Lomb haar positie als leider in de oogzorgindustrie. Het ALC dient als magazijn en distributiecentrum voor Europa. Het is de primaire locatie voor het commerciële Benelux team en andere belangrijke wereldwijde functies.

Jas Forwarding

JAS staat bekend als één van ‘s werelds grootste logistieke familiebedrijven. Met een wereldwijd netwerk in meer dan 100 landen en 7.000 werknemers biedt JAS haar klanten een breed scala aan logistieke oplossingen, waaronder alle vormen van transport, contractlogistiek en geavanceerde digitale supply chain-diensten. JAS richt zich op diverse industrieën en biedt gepersonaliseerde oplossingen op maat. Van farmaceutische industrie en gezondheidszorg tot luxegoederen. Van lucht- en ruimtevaart tot de auto-industrie en van technologie tot energieoplossingen. JAS maakt gebruik van diepgaande branche-expertise om te voldoen aan de veranderende behoeften van de industrie en uitzonderlijke resultaten te leveren voor haar klanten.

Ook ondernemen in GSBC?

De locatie is volop in ontwikkeling. Maak je interesse kenbaar, we gaan graag met je in gesprek over de wensen van jouw bedrijf

Wil je meer weten over Green Square Business Campus?

Laat het ons weten via het contactformulier
2024 All Rights ReservedPrivacyverklaring
Branding & realization by MASC Company