Life science

  Ben je een bedrijf actief
  in Life Sciences & Health?

  Ontdek de mogelijkheden in GSBC!

  Meld je aan en blijf op de hoogte

  Life Sciences & Health

  Green Square Business Campus is straks dé ideale locatie voor bedrijven in Life Sciences & Health.

  The next step in Added Value voor Life Sciences & Health

  Gelegen op korte afstand van meerdere zeer hoogwaardige life sciences & health kenniscentra en bedrijven in Nederland is Green Square Business Campus dé ideale locatie voor bedrijven actief in Life Sciences & Health.

  Of je nu een scale-up, een groeiend of een al gevestigd bedrijf bent, GSBC biedt de perfecte omgeving om jouw bedrijf optimaal te laten functioneren. Een hoogwaardige en duurzame campus met tal van faciliteiten in een aantrekkelijke groene setting. Hier ontmoet je buren met wie je kennis uitwisselt en samenwerkt. Gelegen in de Metropoolregio Amsterdam en om de hoek van Schiphol, profiteer je hier bovendien van een strategische positie in het hart van internationale bedrijvigheid.

  Ondernemend, veelzijdig en flexibel

  Ook ondernemen in GSBC?

  Ontdek zelf waarom GSBC jouw volgende stap is naar innovatie, samenwerking en succes. Waarom kiezen voor GSBC?

  • Productie-, test- en opslagfaciliteiten
  • Laboratoriumruimtes
  • Flexibele kantoorruimtes
  • Logistieke services
  • Vergaderfaciliteiten
  • Diverse ondersteunende diensten
  • Multi-tenant

  Life science is a good investment in the future

  Partijen die al kozen voor GSBC:

  Bausch + Lomb
  Bausch + Lomb, een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van ooggezondheid, is een van de bekendste en meest gerespecteerde merken in de gezondheidszorg ter wereld. Het Amsterdam Logistics Center van Bausch + Lomb (ALC) is een belangrijk knooppunt voor de Europese activiteiten van het bedrijf. Gelegen in het hart van Europa, is het ALC goed gepositioneerd om klanten in de hele regio te bedienen, zodat Bausch + Lomb haar positie als leider in de oogzorgindustrie kan behouden. Het ALC dient als magazijn en distributiecentrum voor Europa, en is het de primaire locatie voor het commerciële Benelux team en andere belangrijke wereldwijde functies.

  Jas Forwarding
  JAS staat bekend als één van ‘s werelds grootste logistieke familiebedrijven. Met een wereldwijd netwerk in meer dan 100 landen en 7.000 werknemers biedt JAS zijn klanten een breed scala aan logistieke oplossingen, waaronder alle vormen van transport, contractlogistiek en geavanceerde digitale supply chain-diensten. JAS richt zich op diverse industrieën en biedt gepersonaliseerde oplossingen op maat van hun specifieke behoeften. Van farmaceutische industrie en gezondheidszorg tot luxegoederen, van lucht- en ruimtevaart tot de auto-industrie en van technologie tot energieoplossingen, JAS maakt gebruik van zijn diepgaande branche-expertise om te voldoen aan de veranderende behoeften van de industrie en uitzonderlijke resultaten te leveren voor zijn klanten.

  Ook ondernemen in GSBC?
  De locatie is volop in ontwikkeling. Maak je interesse kenbaar, we gaan graag met je in gesprek over jouw wensen.

  Wil je meer weten over Green Square Business Campus?

  Laat het ons weten via het contactformulier
  2023 All Rights ReservedPrivacyverklaring
  Branding & realization by MASC Company